stijn zoekt zijn stem....wie zoekt er met hem mee?


In de voorstelling nemen Stijn en Sterren de kijkers mee naar de zolder van Sterre'staat huis op een saaie vrije middag.Daar vinden ze een enorme kist waarin allerlei dingen in zitten waar je geluiden mee kunt maken.

Met de kijkers gaan ze op zoek naar hoe en waar de geluiden vandaag  kunnen  en komen en hoe al die dingen heten ( deksels,  pannen, emmers, vergiet enz). Met allerlei passende liedjes en door teksten met bewegingen kan iedereen meedoen.

Uiteindelijk 'ontdekt' Stijl zijn stem in een......Deze voorstelling is exclusief door de  KlitteBandBende gemaakt in opdracht voor de stichting 'muziek op schoot', waar het boek een uitgave van is.

Uiteindelijk maken we een orkest met iedereen die aanwezig is en spelen zingend leerlingen liedjes als  afsluiting van de mee speelvoorstelling. Na de voorstelling is er dan nog extra Bij te boeken voorheen muzikale speurtocht het met liedjes en een mini orkest optreden.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Conny de Vries is muziekdocent met een afgeronde opleiding aan het conservatorium en een post HBO "muziek op schoot". Zij is o.a. werkzaam in theater de KOM en bij veel VVE's. Daarnaast is zij de autuer van het boek 'Klavertje Koe"'  met liedjes en lessugesties voor iedereen van 0-4 jaar.

 

 

Louise

Doornenbal is theatermaker/dramadocent voor jeugd, jongeren en volwassenen. Louise heeft haar vakspecialisatie drama, en haar middenkader amateurregisseurs opleiding afgerond.Zij is werkzaam in t regulier en speciaal-onderwijs.

Samen schrijven en spelen ze al ruim 15 jaar muzikale voorstellingen voor jong en oud. Daarnaast is zij de ICCer binnen haar school ( cultuurcoordinator) en otwikkelt cultuurlessen en projecten maar ook het cultuur beleid en de aanvragen voor de subsidie's'.

Ze hebben ervaring met regulier en speciaal onderwijs, VVE en grote groepen. Maken en spelen op o.a freelance basis singin's, projecten voor theater de KOM in Nieuwegein, en schrijven ook voorstellingen op verzoek. Er is een samenwerking met de stichting ADF en met de stichting" muziek op schoot" waarvoor ze schoolprojecten ontwikkelen.

De singin's: "in de maneschijn" en "Berend botje" zijn voor de  doelgroep van ong. 2 tot  ong. 5 jaar.

De voorstelling "Stijn zoekt zijn stem" is geschikt voor ong. 2- 6 jaar, de meespeelvoorstelling "mijn held" voor de leeftijd  4-6 jaar, en "zout water"  voor iedereen van 4-12 jaar.

Behalve" zout water" duren de overige voorstellingen ongeveer 1 tot 1.5 uur."Zout water" duurt ongeveer 2.5 uur.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!