In de manenschijn


In de manenschijn
Muziektheater
Theater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Utrecht
€ 300 tot € 300
2 tot 5 jaar

In een  uurtje  zingen, dansen en bewegen we met alle kleine en grote  bezoekers die er zijn, en zingen 15 liedjes die iedereen kent. Van met ' in de maneschijn', ' ohoh....wat is het buiten'..., 'schuitje varen', 'wat hoor ik daar'.....maken we gebruik van de hele zaal om rond te lopen.

 

 

Met een gekleurd lichtje nemen we afscheid van de dag en de maneschijn.

 

 

Na afloop zwaaien we iedereen uit en zingen we: 'tot de volgende keer'!.

De voorstelling heeft in de KOM in Nieuwegein een uitverkochte zaal opgeleverd waar we met 200 mensen een feestje hebben gebouwd!. En....2 november spelen we hem 2x in het Fulco theater.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Conny de Vries is muziekdocent met een afgeronde opleiding aan het conservatorium en een post HBO "muziek op schoot". Zij is o.a. werkzaam in theater de KOM en bij veel VVE's. Daarnaast is zij de autuer van het boek 'Klavertje Koe"'  met liedjes en lessugesties voor iedereen van 0-4 jaar.

 

 

Louise

Doornenbal is theatermaker/dramadocent voor jeugd, jongeren en volwassenen. Louise heeft haar vakspecialisatie drama, en haar middenkader amateurregisseurs opleiding afgerond.Zij is werkzaam in t regulier en speciaal-onderwijs.

Samen schrijven en spelen ze al ruim 15 jaar muzikale voorstellingen voor jong en oud. Daarnaast is zij de ICCer binnen haar school ( cultuurcoordinator) en otwikkelt cultuurlessen en projecten maar ook het cultuur beleid en de aanvragen voor de subsidie's'.

Ze hebben ervaring met regulier en speciaal onderwijs, VVE en grote groepen. Maken en spelen op o.a freelance basis singin's, projecten voor theater de KOM in Nieuwegein, en schrijven ook voorstellingen op verzoek. Er is een samenwerking met de stichting ADF en met de stichting" muziek op schoot" waarvoor ze schoolprojecten ontwikkelen.

De singin's: "in de maneschijn" en "Berend botje" zijn voor de  doelgroep van ong. 2 tot  ong. 5 jaar.

De voorstelling "Stijn zoekt zijn stem" is geschikt voor ong. 2- 6 jaar, de meespeelvoorstelling "mijn held" voor de leeftijd  4-6 jaar, en "zout water"  voor iedereen van 4-12 jaar.

Behalve" zout water" duren de overige voorstellingen ongeveer 1 tot 1.5 uur."Zout water" duurt ongeveer 2.5 uur.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen