Woordeloos


Aan de hand van vijf kleuren wordt het evangelie uitgelegd door middel van veel verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes waarbij veel interactie is met de kinderen. Er wordt verteld en uitgelegd wat zonde is (zwart), dat Jezus stierf voor onze zonde (rood), dat wij een prins/prinses zijn en een geweldige toekomst hebben (geel/goud), dat God alles heeft gemaakt (groen) en dat onze zonden worden vergeven (wit).
We sluiten de voorstelling af met een quiz tussen de jongens en meiden met de airzooka (luchtkanon), die voor veel spanning zorgt en wat iedereen wel zou willen meemaken.

Aan het eind van de voorstelling kunnen de kinderen een armbandje meekrijgen naar huis met deze vijf kleuren, zodat ze dit verhaal niet zullen vergeten, maar zo ook een getuige kunnen zijn. 

Deze voorstelling is ook geschikt als paasviering. 

Wilt u meer informatie over de voorstelling, kijkt u dan gerust op onze website: kindertheaterknettergek.nl
De voorstelling kost 400 euro excl. reiskosten (vanuit Ermelo) en 9% btw. 
Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan kindertheater.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Kindertheater Knettergek is een te gek christelijk theater van Matthijs Hoornaar die het evangelie wil vertellen aan kinderen (en gezinnen) van de basisschoolleeftijd (juist ook geschikt voor de bovenbouw) door middel van verschillende voorstellingen.

De te gekke voorstellingen zijn interactief en afwisselend en duren meestal rond de 75 minuten en geschikt voor o.a. basisscholen, kerken, VBW’s, kinderclubs en campings. Door afwisseling van goocheltrucs, liedjes, verhalen, filmpjes en spelletjes vliegt de tijd voorbij. 

Kernwoorden die bij Kindertheater Knettergek passen zijn: 
afwisselend, enthousiast, evangelie, interactief.

 

Wat andere zeggen over de voorstellingen van Kindertheater Knettergek:
* Wat hebben wij ontzettend genoten. Wat een vreugdevolle, leerzame en knettergekke ochtend!
* Een goede en mooie inhoud op een eigentijdse manier gebracht. Top: het betrekken van kinderen en ouders, interactief, afwisselend en het was gewoon superleuk.
* Wat een vrolijke, spetterende show! Echt genieten voor de kinderen.
* Ik was erg onder de indruk hoe je plezier, onderwijs en het evangelie samenbrengt.
* Net als vorig jaar was Knettergek van de partij. Want: altijd een hit bij de kinderen! Bijna anderhalf uur lang boeide hij de kinderen met filmpjes, goocheltrucs ('Waaaaaaaat, hoe doet ie dat???!!'), verhalen, liedjes en een heuse quiz tussen de jongens en de meisjes.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;