Woordeloos


Aan de hand van vijf kleuren wordt het evangelie uitgelegd door middel van veel verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes waarbij veel interactie is met de kinderen. Er wordt verteld en uitgelegd wat zonde is (zwart), dat Jezus stierf voor onze zonde (rood), dat wij een prins/prinses zijn en een geweldige toekomst hebben (geel/goud), dat God alles heeft gemaakt (groen) en dat onze zonden worden vergeven (wit).
We sluiten de voorstelling af met een quiz tussen de jongens en meiden met de airzooka (luchtkanon), die voor veel spanning zorgt en wat iedereen wel zou willen meemaken.

Aan het eind van de voorstelling kunnen de kinderen een armbandje meekrijgen naar huis met deze vijf kleuren, zodat ze dit verhaal niet zullen vergeten, maar zo ook een getuige kunnen zijn. 

Deze voorstelling is ook geschikt als paasviering. 

Wilt u meer informatie over de voorstelling, kijkt u dan gerust op onze website: kindertheaterknettergek.nl
De voorstelling kost 400 euro excl. reiskosten (vanuit Ermelo) en 9% btw. 
Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan kindertheater.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

In 2009 is kindertheater knettergek ontstaan en opgericht door Matthijs Hoornaar. Kindertheater knettergek wil kinderen, maar ook volwassen, vertellen over Gods liefde voor ons. Kindertheater knettergek heeft verschillende programma's (ook voor basisscholen) die te boeken zijn, maar daarnaast maken ze ook programma's op maat of geven invulling aan diensten/sing-in's. Ook is het mogelijk om te zorgen voor de muzikale invulling met of zonder band.

Matthijs staat door de weeks voor de klas op een basisschool en doet dit naast zijn werk. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;