Vrolijk kerstfeest iedereen


Deze kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal, goocheltrucs en een kerstquiz. Iedereen mag weten dat we met Kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen). Daarom is het thema van dit programma ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’.

Tijdens de kerstviering zingen we kerstliederen. Deze liedjes kunnen van tevoren worden aangeleverd, bijvoorbeeld op school, kindernevendienst, kinderkerk en dergelijke.

Tijdens de voorstelling komt opa Jopie langs. Opa Jopie is een oude eenzame man die niks met Kerst heeft… totdat hij weer gaat lezen in de Bijbel. Opa Jopie vertelt het kerstverhaal en hij wil graag dat iedereen dat hoort.

Wilt u meer informatie over de voorstelling, kijkt u dan gerust op onze website: kindertheaterknettergek.nl
De voorstelling kost 400 euro excl. reiskosten (vanuit Ermelo) en 9% btw. 
Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan kindertheater.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Kindertheater Knettergek is een te gek christelijk theater van Matthijs Hoornaar die het evangelie wil vertellen aan kinderen (en gezinnen) van de basisschoolleeftijd (juist ook geschikt voor de bovenbouw) door middel van verschillende voorstellingen.

De te gekke voorstellingen zijn interactief en afwisselend en duren meestal rond de 75 minuten en geschikt voor o.a. basisscholen, kerken, VBW’s, kinderclubs en campings. Door afwisseling van goocheltrucs, liedjes, verhalen, filmpjes en spelletjes vliegt de tijd voorbij. 

Kernwoorden die bij Kindertheater Knettergek passen zijn: 
afwisselend, enthousiast, evangelie, interactief.

 

Wat andere zeggen over de voorstellingen van Kindertheater Knettergek:
* Wat hebben wij ontzettend genoten. Wat een vreugdevolle, leerzame en knettergekke ochtend!
* Een goede en mooie inhoud op een eigentijdse manier gebracht. Top: het betrekken van kinderen en ouders, interactief, afwisselend en het was gewoon superleuk.
* Wat een vrolijke, spetterende show! Echt genieten voor de kinderen.
* Ik was erg onder de indruk hoe je plezier, onderwijs en het evangelie samenbrengt.
* Net als vorig jaar was Knettergek van de partij. Want: altijd een hit bij de kinderen! Bijna anderhalf uur lang boeide hij de kinderen met filmpjes, goocheltrucs ('Waaaaaaaat, hoe doet ie dat???!!'), verhalen, liedjes en een heuse quiz tussen de jongens en de meisjes.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;