Vrolijk kerstfeest iedereen


Deze kerstviering bestaat uit een afwisseling van samen zingen, filmpjes, het kerstverhaal, goocheltrucs en een kerstquiz. Iedereen mag weten dat we met Kerst denken aan de geboorte van Jezus en dat Hij gekomen is voor iedereen (we maken ook een link naar Pasen). Daarom is het thema van dit programma ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’.

Tijdens de kerstviering zingen we kerstliederen. Deze liedjes kunnen van tevoren worden aangeleverd, bijvoorbeeld op school, kindernevendienst, kinderkerk en dergelijke.

Tijdens de voorstelling komt opa Jopie langs. Opa Jopie is een oude eenzame man die niks met Kerst heeft… totdat hij weer gaat lezen in de Bijbel. Opa Jopie vertelt het kerstverhaal en hij wil graag dat iedereen dat hoort.

Wilt u meer informatie over de voorstelling, kijkt u dan gerust op onze website: kindertheaterknettergek.nl
De voorstelling kost 400 euro excl. reiskosten (vanuit Ermelo) en 9% btw. 
Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan kindertheater.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

In 2009 is kindertheater knettergek ontstaan en opgericht door Matthijs Hoornaar. Kindertheater knettergek wil kinderen, maar ook volwassen, vertellen over Gods liefde voor ons. Kindertheater knettergek heeft verschillende programma's (ook voor basisscholen) die te boeken zijn, maar daarnaast maken ze ook programma's op maat of geven invulling aan diensten/sing-in's. Ook is het mogelijk om te zorgen voor de muzikale invulling met of zonder band.

Matthijs staat door de weeks voor de klas op een basisschool en doet dit naast zijn werk. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;