De mierenhoop


In deze voorstelling neemt kindertheater Knettergek je mee naar het bos en een mierenhoop. Er is alleen een probleem… de mierenhoop dreigt onder water te lopen waardoor alle mieren zullen verdrinken. De boswachter bedenkt in zijn droom een mier die de mieren moet gaan redden.

Deze poppenvoorstelling zit vol met lichteffecten en grapjes om de boodschap duidelijk te maken, namelijk Jezus is naar de wereld gekomen om te sterven aan het kruis voor onze zonde, maar Hij is ook weer opgestaan. Door middel van dit verhaal, een goocheltruc en een schilderij legt kindertheater Knettergek dit uit.

Deze voorstelling is niet alleen geschikt als paasviering, maar kan het hele jaar door gespeeld worden. Deze geweldige boodschap, dat Jezus leeft, moet iedereen horen.

Voor meer informatie kijk op: kindertheaterknettergek.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

In 2009 is kindertheater knettergek ontstaan en opgericht door Matthijs Hoornaar. Kindertheater knettergek wil kinderen, maar ook volwassen, vertellen over Gods liefde voor ons. Kindertheater knettergek heeft verschillende programma's (ook voor basisscholen) die te boeken zijn, maar daarnaast maken ze ook programma's op maat of geven invulling aan diensten/sing-in's. Ook is het mogelijk om te zorgen voor de muzikale invulling met of zonder band.

Matthijs staat door de weeks voor de klas op een basisschool en doet dit naast zijn werk. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;