"Uitpakken Dus"


"Uitpakken Dus"
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Theater
Bibliotheek
Buurthuizen
Groningen
€ 350 tot € 500
4 tot 8 jaar

Twee Clowneske verhuizers zijn het adres kwijt waar de spullen heen moeten.

Wat nu? Staat het adres ergens op de doos? Ook niet ... en nu dan?

"Uitpakken Dus"

 

Een voorstelling waar we door middel van schaduwbeelden voorwerpen laten benoemen en zienderogen een kamer inrichten. En natuurlijk een aantal liedjes.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog! Ons Emailadres is: kindertheaterdetweeheeren@gmail.com  of kijk op Facebook

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen