De Held van Dorr


De Held van Dorr
Kindervoorstelling
Basisschool
Theater
Particulieren
Buurthuizen
Camping en recreatie
Groningen
€ 500 tot € 650
4 tot 12 jaar

In de stad Dorr is alles geregeld. Nadenken hoeft niet meer. En anders zijn ze verboden. En dan is daar onze held, Mijnewel. Ze zoekt naar iets. Ja, naar wat eigenlijk? Gelukkig zijn er toch nog mensen die haar willen helpen....

"De Held van Dorr"is een spannende voorstelling. Het decor wordt tijdens de voorstelling opgebouwd. Zelfs de achtergrond wordt in de scénes gespoten (graffiti)

En veel liedjes, begeleid op diverse instrumenten.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog! Ons Emailadres is: kindertheaterdetweeheeren@gmail.com  of kijk op Facebook

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen