Lintje


Bang en Blufse zijn twee boeven in hart en nieren. Niet alles lukt bij hen. En ze willen zo graag echte boeven zijn. Maar wat is dat? Ze worden uitgenodigd om een onderscheiding in ontvangst te nemen! Boeven die een lintje krijgen? Kan dat wel? Hoort dat wel? En Bang en Blufse? Willen ze wel een lintje? Ze bedenken een plan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog! 

Wilt u meer informatie over deze groep? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;