Aan de lijn


Aan de lijn
Kindervoorstelling
Basisschool
Theater
Bibliotheek
Buurthuizen
Particulieren
Groningen
€ 350 tot € 500
4 tot 8 jaar

Natuurlijk moet de boel schoon. Vegen, poetsen en de was! De was moet schoon en droog. De wasmachine heeft z'n werk gedaan. Maar nu begeeft de nieuwe droger het opeens. Wat nu? Aan de lijn ermee. Maar waar moet nu die grote sok? En waar de kleine? En eh.. Is dat nou een grote maillot of een kleine?

Oh ja, heeft iemand ook een de bal gezien van de collega? Een kleine blauwe bal, waar je heel goed een penalty mee kunt oefenen. Er staan blauwe vissen op.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog! Ons Emailadres is: kindertheaterdetweeheeren@gmail.com  of kijk op Facebook

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen