Feest


Wat zijn dat toch voor vreemde mannetjes met stofjassen aan? En wat doen ze met die blauwe kist? Zou er iets bijzonders inzitten?

"Feest" is een voorstelling voor jonge kinderen. Er wordt nauwelijks in gesproken. De handeling én de visuele elementen zijn heel belangrijk. Met humor, aanstekelijke muziek en prachtig uitgespeelde grotendeels non-verbale middelen worden situaties uitgebeeld, die voor ieder jong kind herkenbaar zijn.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al twintig jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog! 

Wilt u meer informatie over deze groep? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!