De Superheld


KINDERTHEATER DE TOVERKNOL

Het Kindertheater de Toverknol bestaat sinds 2009 met theatervestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Elke maand ontwikkelen we een nieuwe voorstelling die we 90x  spelen in onze theaters. Ook geven we in onze theaters cursussen voor peuterdans, muziek-, toneel- en musicalles.

Elk jaar vragen onze (vaste) jeudige en oudere bezoekers wanneer 'de Superheld' weer komt... We spelen deze voorstelling graag op uw kinderdag-verblijf, basisschool, (privé)verjaardagsfeestje, bedrijfsfeestje of andere gelegenheid, lokatie... Humoristische situaties en typetjes, dans en zang zorgen ervoor dat jong en oud zich prima vermaken.

DE SUPERHELD

Willie wil niets liever dan een echte superheld zijn: Super Willie! Maar hoe werkt dat en hoe krijg je de krachten van Spiderman of Superman? Willie heeft iemand nodig die hem kan helpen… Als Willie bijna de hoop heeft opgegeven …. verschijnt er een echte superheldin! Lukt het klunzige Willie om toch een echte superheld te worden? Met leuke liedjes, dans en humoristische dialogen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!