Prinses met de dikke bips


Prinses met de dikke bips
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Festivals
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Theater
Speel en pretparken
Noord-Holland
€ 850 tot € 1.250
2 tot 9 jaar

KINDERTHEATER DE TOVERKNOL

Het Kindertheater de Toverknol bestaat sinds 2009 met theatervestigingen in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Elke maand ontwikkelen we een nieuwe voorstelling die we 90xl spelen in onze theaters. Ook geven we in onze theaters cursussen voor peuterdans, muziek-, toneel- en musicalles.

Elk jaar vragen onze (vaste) jeudige en oudere bezoekers wanneer 'de prinses met de dikke bips' weer komt... We spelen deze voorstelling graag op uw kinderdag-verblijf, basisschool, (privé)verjaardagsfeestje, bedrijfsfeestje of andere gelegenheid, lokatie... Humoristische situaties en typetjes, dans en zang zorgen ervoor dat jong en oud zich prima vermaken.

DE PRINSES MET DE DIKKE BIPS

Heel, heel lang geleden leefde er een prinses. Ze werd de prinses met de dikke bips genoemd! Sterke, stoere prinsen als prins Jokkebrok en prins Lekkerding kwamen van heinde en verre om de prinses te ontmoeten... Of komen ze alleen om haar bips te zien? Is er misschien toch een prins die verder kijkt dan zijn neus lang is ...?

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen