Frankel Doet het Verkeer(d)


Vrolijke verkeersvoorstelling voor de groepen 3 en 4 van de basisschool. Groep 1 en 2 mag altijd meekijken, ook zij steken hier zeker wat van op.

De onderwerpen tijdens deze voorstelling (De Fiets, Basisverkeersborden, Spelen op straat, rekening houden met elkaar en veiligheid) sluiten perfect aan op de belevingswereld van de doelgroep. Lachenderwijs Leren tijdens deze vrolijke verkeersles!

Bij de voorstelling horen 2 werkbladen waarin de onderwerpen uit de voorstelling
terugkomen. Deze zijn naar inzicht van de leerkracht voor- of achteraf te gebruiken. Ook krijgt iedere school vooraf de tekst en een MP3 met het slotlied (Links-Rechts-Links) toegestuurd.
De duur van de voorstelling is 60 minuten. Omdat er veel input van het publiek wordt gevraagd wil dit wel eens uitlopen. Hierover vindt ter plekke overleg met de leerkracht plaats. Ook wordt er rekening gehouden met de spanningsboog van de leerlingen.

Om voldoende ruimte te laten voor inbreng van de kinderen is het advies om maximaal 100 leerlingen per voorstelling te hebben. De meerprijs voor 2 of 3 voorstellingen op dezelfde dag op dezelfde locatie is slechts 100 euro per voorstelling.

Tip: In veel gevallen is de kostprijs voor deze voorstelling terug te vragen via het Regionaal Verkeersorgaan. Informeer hiernaar bij uw consulent!!!

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via onderstaand formulier. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Ervaren kinderkomiek die jarenlang met verschillende solo-voorstellingen door het gehele land heeft opgetreden. Tevens muzikant/componist/tekstschrijver, waardoor muziek op vrolijke wijze(n) in zijn voorstelling verweven zit. Daarnaast kenmerken de voorstellingen zich door hun grote interactiviteit met het publiek in de zaal!!!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;