Vreemde Vogels


Vrolijke voorstelling over 3 vrouwen die op stap zijn en in het bos 2 toekans ontmoeten. Dat brengt allerlei muzikale interacties op gang van een ABC rap naar een dierensamba en een toekanblues. Kinderen worden actief bij diverse scenes betrokken zoals het maken of herkennen van dierengeluiden. Optioneel kan na afloop samen muziek worden gemaakt.

Flexibel inzetbaar zolang er stroom is voor keyboard en versterkerbox.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Drie vrouwen met passie voor zang en swing hebben in 2012 Ratjetoe in het leven geroepen om vrolijke en interactieve programma's te maken voor kleine kinderen. De  eerste is in 2013 gestart en gaat over dieren.

De drie spelers zijn 1) Marian Walraven (1951), met docente uti het lagere onderwijs en lang actief geweest  bewegingslessen voor kindergroepen, 2) Angela Leijdekkers (1955), sociaal geografe die jaren gewerkt heeft in div. poppentheaters en 3) Jessica Erdtsieck (1954), yogadocente, antropologe en teklstschrijfster.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;