Liedjesshow


Liedjesshow
Beeldendtheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Verstandelijke beperking
Particulieren
Speel en pretparken
Zuid-Holland
€ 400 tot € 1.000
4 tot 10 jaar

Kinderband Liedjes Show

Een feestelijke muziekshow voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Een leuke, enthousiaste en actieve show waarin zij liedjes speelt van oa. de cd Alle Dagen Feest en Hiep Hoera en natuurlijk een aantal gloednieuwe liedjes ! Kinderen worden actief gevraagd deel te nemen.... probeer maar eens stil te blijven zitten....

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Kinderband bestaat uit enthousiaste muzikanten, die op een leuke manier kinderen van muziek wil laten genieten. Zij spelen popmuziek voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar (tot ongeveer 11 jaar), basisschoolleeftijd.

Maurice van Tol : Zang en gitaar ,

Frans Molenaar : Gitaar en zang ,

Alwin Hofman : Bas en zang,

Peter Kahmann : Drums en zang

Een optreden van de Kinderband is voor de kinderen vaak een eerste kennismaking met (live) popmuziek en alles wat ermee samenhangt. Zo wordt er gezongen, gedanst en kunnen kinderen ervaren hoe het is om mee te spelen in een band. De Kinderband stimuleert vaders en moeders om hun kinderen vaker van livemuziek te laten genieten. Het geeft de ouders ook een sterke impuls om zelf weer (meer) naar concerten te gaan… het liefst natuurlijk van de Kinderband !

De Kinderband speelt in theaters, kinderdagverblijven, scholen, (zorg)instellingen, bibliotheken, speelparadijzen, BSO's, boekhandels, ziekenhuizen en zelfs op (kinder)verjaardagsfeestjes ! Kinderband verscheen met artikelen in J/M, Ouders van Nu, 100% In de Regio, de Telegraaf, het Parool, het AD, Alphen.CC en vele, vele andere (dag)bladen. Sinds 2009 heeft de Kinderband gespeeld op en bij onder andere AJOC festival, Opkikkerdagen, Bibelot, Castellum, Camuz, Joe Mann, Zeeheldenfestival, Cap Gemini, Jonge Gezinnenbeurs, Sluis-en bruggenfeest, ING, diverse speelparadijzen, diverse landelijke dagverblijven, Rabobanken, diverse zorginstellingen, scholen, diverse (openlucht) theaters, ziekenhuizen en veel, heel veel andere locaties .

Ook is de Kinderband al meerdere keren te horen geweest bij onder andere Schatkamer TV (Efteling), Efteling radio, Kinderradio en landelijke en regionale radiozenders ...en de lijst wordt steeds langer. In 2013 verscheen het tweede boekje met cd Hiep Hoera.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen