Kinderband

De Kinderband bestaat uit enthousiaste muzikanten, die op een leuke manier kinderen van muziek wil laten genieten. Zij spelen popmuziek voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar (tot ongeveer 11 jaar), basisschoolleeftijd.

Maurice van Tol : Zang en gitaar ,

Frans Molenaar : Gitaar en zang ,

Alwin Hofman : Bas en zang,

Peter Kahmann : Drums en zang

Een optreden van de Kinderband is voor de kinderen vaak een eerste kennismaking met (live) popmuziek en alles wat ermee samenhangt. Zo wordt er gezongen, gedanst en kunnen kinderen ervaren hoe het is om mee te spelen in een band. De Kinderband stimuleert vaders en moeders om hun kinderen vaker van livemuziek te laten genieten. Het geeft de ouders ook een sterke impuls om zelf weer (meer) naar concerten te gaan… het liefst natuurlijk van de Kinderband !

De Kinderband speelt in theaters, kinderdagverblijven, scholen, (zorg)instellingen, bibliotheken, speelparadijzen, BSO's, boekhandels, ziekenhuizen en zelfs op (kinder)verjaardagsfeestjes ! Kinderband verscheen met artikelen in J/M, Ouders van Nu, 100% In de Regio, de Telegraaf, het Parool, het AD, Alphen.CC en vele, vele andere (dag)bladen. Sinds 2009 heeft de Kinderband gespeeld op en bij onder andere AJOC festival, Opkikkerdagen, Bibelot, Castellum, Camuz, Joe Mann, Zeeheldenfestival, Cap Gemini, Jonge Gezinnenbeurs, Sluis-en bruggenfeest, ING, diverse speelparadijzen, diverse landelijke dagverblijven, Rabobanken, diverse zorginstellingen, scholen, diverse (openlucht) theaters, ziekenhuizen en veel, heel veel andere locaties .

Ook is de Kinderband al meerdere keren te horen geweest bij onder andere Schatkamer TV (Efteling), Efteling radio, Kinderradio en landelijke en regionale radiozenders ...en de lijst wordt steeds langer. In 2013 verscheen het tweede boekje met cd Hiep Hoera.

4 voorstellingen gevonden van Kinderband

Kerstvoorstelling - Kerst Singalong

Kerst Singalong

Kinderband
0 tot 100 jaar
€ 750 tot € 1.000
Kerstvoorstelling
Kindershow - Liedjesshow

Liedjesshow

Kinderband
4 tot 10 jaar
€ 400 tot € 1.000
Kindershow
Workshops - Workshop voor Kinderdagverblijven

Workshop voor Kinderdagverblijven

Kinderband
2 tot 4 jaar
€ 85 tot € 125
Workshops
Workshops - Workshop Kijken doe je met je oren

Workshop Kijken doe je met je oren

Kinderband
6 tot 9 jaar
€ 125 tot € 165
Workshops
;