Circusdag met eindshow door de kinderen (in het hele land)


Circus Kiko kan voor bijvoorbeeld scholen of verenigingen een circus dag organiseren.
Alle groepen kunnen dan 1 of meer circus disiplines uitproberen, leren en oefenen tijdens een workshop.

Tevens kunnen we per groep een act maken waarmee de kinderen op het einde kunnen optreden in een circus show waarin ze hun net geleerde kunsten laten zien aan elkaar of aan bijv. hun ouders als hooggeerd publiek.

Een circusdag zonder eindvoorstelling kan zeker ook. De workshops staan dan op zich zelf. En als er geen acts bedacht en geoefend hoeven te worden dan is er meer tijd om meer verschillende onderdelen uit te proberen. 

Wij kunnen een circusdag verzorgen op scholen (basisschool of voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs). Voor de hele school of bijv. alleen voor de kleuters of alleen voor de bovenbouw.
Ook verzorgen wij regelmatig circusdagen voor bijvoorbeeld (sport) verenigingen en kindervakantieweken enz.

De dag kan een hele dag, een schooldag, een dagdeel of zolang uw wilt duren. 
De gewenste tijdsduur en het aantal groepen/aantal kinderen cq met hoveel docenten/artiesten wij moeten komen bepaald sterk te kosten.
Neem daarom gerust contact op voor een prijsopgaaf op maat.


Wilt u meer info en een prijsopgaaf? Vult u het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Vermeld aub:

- het aantal kinderen /deelnemers (+ leeftijden) en indien van toepassing het aantal groepen.
- de beschikbare tijd of gewenste tijdsduur
- de gewenste datum
- de locatie (ivm reiskosten)
- eventuele voorkeur voor met op zonder eindshow door kinderen

Ik werk in het hele land (en ook over de grens) op uw locatie, vanuit Nijmegen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Helke op 25 november 2020 15:46
In de zomervakantie hebben we bij BSO Kindergarden een circus workshop gehad. Dat was enorm leuk voor alle leeftijden. De trucs waren aangepast aan de leeftijd en daardoor konden alle kinderen echt heel goed meedoen. Ze hebben enorm genoten en we hebben de rest van de vakantie nog regelmatig alle kunsten voorbij zien komen.
door Jeanet van der Graaf op 22 november 2020 19:19
De kinderen hebben genoten (en daardoor ik ook). Ze zeiden dat ze nog nooit zo\'n leuke dag hadden gehad!