Oma Kikonella's Koffertje


Oma Kikonella's Koffertje
Kindervoorstelling
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Camping en recreatie
Particulieren
Theater
Gelderland
€ 350 tot € 500
4 tot 12 jaar

'Oma Kikonella's Koffertje' is een kindervoorstelling van Kindertheater Kiko.

Clown Kiko heeft op zolder een koffertje van haar oma Kikonella gevonden vol speelgoed en gebruiksvoorwerpen uit opa en oma's tijd.

Er zitten vreemde zaken tussen en Kiko gaat met de kinderen op onderzoek uit.
Wat zou alles zijn, waar zou het voor gebruikt zijn en hoe zou het werken?

En is het speelgoed waar oma mee speelde en de muziek waar opa naar luisterde ondertussen ouderwets of toch nog steeds ook vet cool?!

Terwijl Kiko met de kinderen op onderzoek uitgaat en probeert of ze het ook kan blijkt in ieder geval dat Kikonella's goede oude tijd niet zomaar de gewone oude tijd was... Er gebeuren af en toe rare, vreemde, bijzondere en grappige dingen met de spullen uit Oma Kikonella's koffer. Zoals die grammofoonplaten die van kleur veranderen, de gulden die in het niets verdwijnt, en de letter koekjes die we met behulp van een oude koffiemolen en een oude weegschaal op magische wijze bakken.... 

"Oma Kikonella's koffertje" is een kindervoorstelling van ongeveer 50 minuten in het thema oma's en opa's tijd (voor altijd jong) vol interactie met de kinderen.


Voor meer info: info@kinderthetaer-kiko.nl 
Vermeld aub het gewenste aantal voorstellingen en het aantal kinderen en de locatie.
En als u het al weet ook al de gewenste datum. 

 

 

 

 Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen