Feest! - Clown Kiko (in het hele land, vanuit Nijmegen)


"Feest!" feestelijk kindervoorstelling en familieshow door Clown Kiko

Hoera, het is feest!
En Clown Kiko houdt wel van een feestje!
En daarom is ze er vandaag speciaal voor jullie ..... om samen een feestje te bouwen!

Dat wordt natuurlijk geen gewoon feestje...
Maar een magisch super fuif waarin we toveren met slingers en ballonnen, spelen met kadootjes en waar we letters terug in receptenboeken goochelen en daarmee dan vanuit het niets een taart tevoorschijn toveren maar eerst nog even met de ingredienten jongleren!

'Feest!' is een vrolijke, feestelijke interactieve voorstelling vol trucs zoals jongleren en goochelen waarnaar de kinderen de ene keer met open mond van verbazing zitten te kijken en dan weer op het puntje van hun stoel meeblazen, meetellen en meedoen om Clown Kiko te helpen.

De kindervoorstelling "Feest!" duurt ongeveer 60 minuten.
Voor een kortere feestelijke voorstelling is "Clown Kiko's Jongleer- en goochelshow" van ongeveer 45 minuten een aanrader.

De prijs van de voorstelling 'Feest!' ligt tussen de 300-500 euro per voorstelling (excl. reiskosten)(exc. 9% btw)
De totale prijs is oa afhankleijk van:
- het aantal kinderen
- de locatie (ivm reiskosten)
- hoeveel voorstellingen u wenst op dezelfde dag en locatie.
- de gewensde lengte van de voorstelling(en) (45 minuten of een uur)

Bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag(deel) en locatie gelden kortingen!

Ik pas het tempo en de toon en soms de acts aan de leeftijd van de kinderen en stem daarmee af op het niveau en de belevingswereld van de kinderen.

Ik treed op in het hele land (en ook over de grens) op uw locatie, vanuit Nijmegen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door nienke bronkhorst op 22 oktober 2014 18:26
Feest! Is echt een feestje om naar te kijken. Een leuke, interactieve voorstelling. De kinderen van de speciale school waar ik werk waren ontzettend enthousiast en van begin tot einde geboeid. Clown Kiko jongleert, goochelt en zit vol met grapjes waardoor de kinderen een fantastische show hebben gezien waar ze nog lang over hebben nagepraat. Een echte aanrader voor ieder die een leuk feestje wilt met Clown Kiko.
;