Kindercarnaval met Clown Kiko - Carnavalsshow


Kindercarnaval  met Clown Kiko - Carnavalsshow
Carnaval
Clownvoorstelling
Circusvoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Particulieren
Speel en pretparken
Gelderland
€ 200 tot € 500
2 tot 10 jaar

Carnavalsshow - kindercarnaval met clown Kiko

Carnavals Programma met korte kindervoorstelling/jongleershow en/of ballon figuren vouwen voor tijdens de kindercarnaval.

Clown Kiko's Carnavalsprogramma met een korte jongleershow en ballon figuren vouwen is een veel geboekt en goed geschikt programma tijdens de carnaval.

"Wie komt daar nou binnen met die grote zware koffer? En wat zou daar allemaal inzitten? Clown kiko is altijd vrolijk maar soms wel een beetje dom... Gelukkig weten de kinderen haar altijd weer op weg te helpen, en zo ontstaat er een leuke voorstelling vol jongleer trucs en interactie met de kinderen."

De voorstelling is bewust wat (20-25 minuten) korter en wordt direct gespeeld uit de koffer. Hierdoor is er zeker als het mogelijk is in te pluggen (headset microfoon en cd/speler of ipod) op een installatie van jullie die er al staat, behalve een korte soundcheck nauwelijks opbouw/voorbereidingstijd nodig.
Dit is tijdens carnavalsvieringen vaak een voordeel omdat het programma vaak al voor de voorstelling start en de kinderen al binnen zijn.

De voorstelling is kort en krachtig met verschillende jongleer of goochel trucs en zit vol interactie met de kinderen.

Er wordt vaak voor gekozen om dit aan te vullen met ballon figuren vouwen. Dit doet Clown kiko tussen de kinderen. Het ballon modeleren is geen centrale voorstelling meer en de kinderen kunnen dan ondertussen ook weer rondlopen, dansen, de polonaise doen, en de DJ kan weer draaien.

Uiteraard is het ook mogelijk om een langere voorstelling (40-45 minuten) te boeken (al dan niet gevolgd door ballon modeleren. Voor deze voorstelling heb ik ongeveer een uur opbouwtijd nodig, zonder dat de kinderen al in de ruimte zijn.

De korte voorstelling ("kiko uit de koffer") is behalve voor tijdens de carnaval ook geschikt voor andere gelegenheden waar een kortere voorstelling zonder veel opbouwtijd gewensd is. Ook ideaal voor een voorstelling buiten of denk aan straatshows/straattheater of aan festivals, open dagen of evenementen. indien gewensd kunnen er op een dagdeel meerdere voorstellingen gespeeld worden. 

De prijs is mede afhankelijk van het aantal kinderen, de gewensde lengte van de voorstelling en al dan niet in combinatie met ballon modelleren.
En de locatie ivm de reiskosten (excl.).

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen