In de soep (in het hele land, vanuit Nijmegen)


Na een (met behulp van de kinderen getoverd) verhaal over heerlijke soep met de lekkerste ingredienten en de beste smaak wil Kiko ook wel aan het Kokerellen. Maar dat kookfestijn loopt af en toe flink in de soep...
Het is dus maar goed dat er genoeg kinderen in het publiek zijn om haar te helpen!
Zo wordt er uiteindleijk, als het juiste recept eenmaal gevonden is, toch nog iets lekkers op tafel gezet.

En zo ontstaat er een leuke voorstelling vol jongleren, goochelen en circus met veel interactie met de kinderen in het publiek

De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten

Een leuke, vrolijke interactieve familievoorstelling vanwege het thema over eten en drinken ook een aanrader voor kinderen /families op foodfestivals.

Voor meer info of een prijsopgaaf voor de voorstelling "In de Soep" vul vrijblijvend het onderstaande formulier in.

vermeld daarin aub:
- bent u school, bibliotheek, theater, foodfestival of iets anders?
- hoeveel kinderen verwacht u (ongeveer of maximaal)?
- wilt u 1 of meerdere voorstellingen op dezelfde locatie en hetzelfdedag(deel)?
- Voor weke leeftijdsgroep zoekt u een voorstelling?
- de locatie (i.v.m. de reiskosten)?
- de gewenste datum (meerdere opties geeft een grotere beschikbaarheidskans.)


Ter indicatie: als u 1 voorstelling (ongever 45 minuten) boekt liggen de kosten tussen 350 (bij maximaal 50 kinderen) en 500 euro (bij maximaal 200 kinderen) excl. 9% btw en excl. reiskosten vanaf Nijmegen.

 

Bij meer voorstellingen op dezelfde locatie en op hetzelfde (dag)deel is de prijs per voorstelling lager (korting) en betaald u uiteraard maar 1x reiskosten.

Ik treed op in het hele land (en ook over de grens) op uw locatie, vanuit Nijmegen.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door leon urlings op 26 november 2020 20:35
ik vond het een grappige , soms verrassende voorstelling. Ging er heen met kinderen\/jongeren vh werk en die vonden het een leuke voorstelling. Meeste indruk hadden sommige goocheltrucs gemaakt.