Rare snuiters, vreemde vogels en een koffer vol ontmoetingen (in het hele land)


Rare snuiters, vreemde vogels & een koffer vol ontmoetingen.

"Kiko is op reis de hele wereld rond.
 Ze is al op veel vreemde plaatsen en in veel verre landen geweest.
 En vandaag is ze beland bij jullie op school of in de bibliotheek of bso (of...).

 Onderweg heeft ze veel verschillende mensen, rare snuiters en vreemde vogels ontmoet. Zoals die jongen die ontzettend veel talen spreekt of dat meisje uit Japan waar ze jongleren "otedama" noemen. En wat dacht je van die jongen in de woestijn waar wel hele vreemde bloemen groeien? Of...

Alle verhalen en cadeautjes die ze onderweg kreeg heeft Kiko verzameld in haar koffer. En deze koffer pakt ze in de voorstelling uit.
De koffer bevat een schat aan voorwerpen en verhalen, meestal gekoppeld aan een jongleer of goochel truc, die kiko onderweg heeft gekregen en verzameld van allemaal verschillende culturen, landen en snuiters waar ze onderweg mee bevriend
is geraakt.

En zo neemt Kiko de kinderen mee op een reis langs verschillende landen en culturen via de verhalen in haar reis koffer. "


Rare snuiters, vreemde vogels & een koffer vol ontmoetingen is een vrolijke voorstelling vol verhalen, voorwerpen en jongleer- en goocheltrucs over ontmoetingen, vriendschap sluiten en van elkaar (leuke dingen) leren.

De voorstelling duurt ongeveer 50-60 minuten.
Door de interactie met de kinderen in het publiek is geen voorstelling precies hetzelfde.

De prijs van de voorstelling 'Rare snuiters' ligt tussen de 400-600 euro per voorstelling (excl. 9% btw en excl. reiskosten).
De totale prijs is oa afhankleijk van:
- het aantal kinderen
- de locatie (ivm reiskosten)
- hoeveel voorstellingen u wenst op dezelfde dag en locatie.
  (Bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag(deel) en locatie gelden kortingen!)

 De voorstelling is gericht op kinderen in de basisschool leeftijd.
Kiko past het tempo en evt. de acts aan op de leeftijd van de aanwezige kinderen.
Voor bijv. scholen is het daarom ook goed mogelijk te kiezen voor 2 of 3 voorstellingen en op te splitsen in onder-, midden- en bovenbouw.
(tegen kortingstarief dwz de prijs voor 2 voorstellingen in 1 dag(deel) is niet het dubbele van de prijs van 1 show.)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!