Clown Kiko wil graag Piet worden... Sinterklaas voorprogramma voorstelling


Clown Kiko wil graag Piet worden... Sinterklaas voorprogramma voorstelling
€ 225 tot € 500
2 tot 9 jaar
Sinterklaasvoorstelling

"Sinterklaas is weer in het land.
 Clown Kiko is helemaal onder de indruk van al die Pieten!
 Wat kunnen die toch veel: kadootjes inpakken, de juiste huizen vinden, over de dakgoot balanceren, en wat al niet meer...

Clown Kiko zou ook wel graag een Piet willen zijn...
Zou daar een cursus voor zijn?
Of een Pieten-school?
En wat zou je eigenlijk allemaal moeten kunnen om Piet te worden?

Met de kinderen gaat Kiko op onderzoek uit.
En terwijl zij probeert de Pieten-test te doorstaan komen er allemaal circus-trucs voorbij. Zoals jongleren, diabolo en toveren."

Deze voorstelling van clown Kiko zit vol jongleren en goochelen rondom een verhaal in het Sinterklaas thema.

Er is veel interactie met de kinderen en de voorstelling is speciaal voor in het voorprogramma van Sinterklaas. Daarnaast kan hij ook als op-zich-zelfstaande voorstelling gespeeld worden tijdens uw Sinterklaas viering als de Sint zelf niet kan komen.

De sinterklaas voorstelling duurt ongeveer 40-45 minuten.
Dit kan tegen meerprijs worden aangevuld tot een uur.

De prijs is mede afhankelijk van het aantal kinderen en de gewenste lengte van de voorstelling. En de locatie ivm de reiskosten.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Als Clown Kiko ben ik een jaar of 10 geleden begonnen met kindervoorstellingen / familietheater in pretpark tivoli in Berg & Dal.

Alle voorstellingen en shows van Kiko zitten vol trucs als jongleren, diabolo en kindergoochelen. er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Boven de 10 jaar speel ik niet als clown maar als jongleur Kiko (wel clownesk maar zonder schmink e.d. ).
Ik heb ook voorstellingen aangepast op de kleuters en peuters en hun belevingswereld.

Buiten kindertheater voorstellingen geef ik ook workshops in circus en jongleren en diabolo. Ook geef ik vuurshows en ben ik in te zetten als ballonnenclown en voor rondlopende (jongleer) entertainment.

 

Voor ik Clown werd heb ik de opleiding SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) afgerond (richting inrichtingswerk en hoofdvak drama) en heb ik een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt op invalbasis. (in de jeugdhulpverlening, in de psychiatrie, met lichamelijk, verstandelijk en meervoudig gehandicapten, met mensen met autisme en met alleen staande minderjarige asielzoekers.)
Ik treed ook graag op voor deze mensen. 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Sinterklaascomitee Woonwenz op 08 januari 2019 11:23
Tijdens het voorprogramma van onze sinterklaasviering een optreden gehad van clown Kiko. Het was een erg leuk en interactief optreden. De kids vonden het geweldig en de reacties waren positief. Bedankt Clown Kiko!!
door Nedcon BV op 20 december 2018 10:53
Er was in het voorprogramma van ons sinterklaasfeest een prachtig optreden van Clown Kiko! De kinderen en ook de ouders hebben genoten! Clown Kiko is veelzijdig en weet goed op de kinderen in te spelen, en ook de overgang naar de Sint werd prachtig gemaakt! Wij zijn helemaal tevreden !!!
door Marjon Smit op 10 december 2014 14:15
Een super voorstelling voorafgaand aan onze Sinterklaasviering. Kinderen hebben met veel enthousiasme samen met clown Kiko geprobeerd een goede Zwarte Piet te worden, met alle bijbehorende trics en trucs. Ook de reacties van de ouders aan het eind van de voorstelling waren positief. Clown Kiko nogmaals bedankt!
door Activiteitencommissie Benedenstad Nijmegen op 06 december 2014 19:26
Kiko, een geweldige sinterklaasshow! De kinderen waren evenals wij, reuze enthousiast. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!
door PV gemeente Rijnwaarden op 20 november 2014 13:26
Kiko, we hebben genoten van je voorstelling. De kinderen vonden het fantastisch en de ouders hebben er ook goed om kunnen lachen. De manier waarop je je voorstelling invult en de kinderen aanvoelt is erg goed. Zowel de drukke ongeremde kinderen als degenen die zich wat meer terugtrokken en zowel de oudere kinderen als de jonge kinderen hebben allemaal hun aandacht gekregen en genoten. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!