Hansje en Griet


Wanneer komen jullie weer? Dat is de standaardreactie van de kinderen na afloop van de voorstelling!

Want het is leuk om naar een voorstelling te kijken. Nog veel leuker wordt het als je zelf mag meedoen! 
 In deze interactieve voorstelling, gebaseerd op het sprookje Hans en Grietje, krijgen alle kinderen een rol. Zo zijn er decorbouwers nodig, een jongen mag Hansje spelen en een meisje moeder, andere kinderen zijn vogels, kabouters, heksen of feeën en een aantal kinderen gaan dansen of harp spelen. Alle kinderen zingen het heksenliedje mee.

Een (on)aangename verassing
Waar blijven de toneelspelers toch!
 Eszter en Kirsten hebben alles geregeld en klaargezet. Klaar om naar huis te gaan. Maar ja, de toneelspelers zijn nog nergens te bekennen...!
Dan wordt er gebeld: de spelers hebben een lekke band gekregen en kunnen niet komen. Wat nu?
Eszter en Kirsten besluiten zelf de voorstelling te gaan spelen. En daar kunnen ze de hulp van de kinderen en de juf goed bij gebruiken. Gelukkig staat de kist met het script en de kostuums al klaar op het podium. Het decor is bijna af, alleen het snoephuisje ziet er nog wat kaal uit…De kinderen krijgen een rol toebedeeld en mogen een kostuum aantrekken. Een groepje kinderen gaat het snoephuisje versieren en de dan kan de voorstelling echt beginnen!

 Wij kunnen de voorstelling voor maximaal 50 kinderen spelen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Een harpiste met jeugdtheater ervaring en een actrice die ook kleuterdansles geeft. Een geweldige combinatie voor een leuke voorstelling!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;