Moerassus en de verdwenen rivier


Moerassus en de verdwenen rivier
Poppentheater
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Bibliotheek
Buurthuizen
Zuid-Holland
€ 350 tot € 450
4 tot 8 jaar

 

Verhaal

Tovenaar Moerassus en het vuurdraakje Fikkie gaan op reis naar de zee om de zeemeermin Sirene te redden. Zij is door de heks Valse Line in een waterval opgesloten. Lukt het ze om de zeemeermin op tijd naar haar zee terug te brengen?

De voorstelling is ontstaan uit een eigen verhaal.

 

Uitvoering

Moerassus en de verdwenen rivier wordt gespeeld door De Vliegende Koffer, een reizend poppentheater, dat succesvolle poppentheatervoorstellingen maakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Charlotte de Lange van De Vliegende Koffer speelt altijd zichtbaar voor het publiek – dus zonder gebruikmaking van een poppenkast – en weet moeiteloos haar publiek mee te voeren in de magie van het verhaal. Haar prachtige poppen, haar stemgebruik en de mooie manipulatie van de poppen maken haar tot een zeer talentvolle jonge Nederlandse poppenspeelster.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

KidsTotaal Poppentheater Impresariaat heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te laten kennismaken met en te laten genieten van poppentheatervoorstellingen. De grondlegger, Sigrid de Reus, is nauw betrokken bij het poppentheater in Nederland, onder meer door haar functie van secretaris van de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel.  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen