DURF


DURF
Poppentheater
Basisschool
Theater
Bibliotheek
Zuid-Holland
€ 465 tot € 565
6 tot 10 jaar

 

Inhoud

 

Okke heeft van opa Engel een klarinet gekregen. Hij zou daar best graag op leren spelen, maar durft hij dat wel? Niemand op school speelt klarinet. Voetballen en skaten is veel cooler.
Okke twijfelt. Als hij toch een keer op de klarinet blaast en er alleen maar een schorre valse toon uit komt, komt opa Engel tevoorschijn. Hij komt als geroepen, want Okke worstelt met lastige vragen: "Moet ik meedoen met mijn vriendjes als ik dat eigenlijk niet wil?" "Wat is echte vriendschap?" En nog veel meer.

 

Thema's

 

'DURF, wie zwijgt stemt toe' gaat over positief omgaan met elkaar met als hoofdthema "verandering", de kracht en moed die kinderen in zichzelf kunnen vinden om verandering aan te brengen in lastige situaties. Ook gaat 'DURF' over vriendschap, keuzes maken, pesten en durven/moedig zijn.

 

Uitvoering

DURF wordt gespeeld door Theater KwadraaT, dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en spelen van poppentheater­voorstellingen, waarin maatschappelijke problemen door middel van humoristisch en spannend theater worden gevisualiseerd. Onvergetelijk mooi theaterspel met grote poppen creëert een magie tussen poppen, spelers en publiek.

De voorstelling DURF is beschikbaar vanaf 1 oktober 2014. Tijdens de kinderboekenweek (try-outs met korting) nog beperkt beschikbaar! 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

KidsTotaal Poppentheater Impresariaat heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te laten kennismaken met en te laten genieten van poppentheatervoorstellingen. De grondlegger, Sigrid de Reus, is nauw betrokken bij het poppentheater in Nederland, onder meer door haar functie van secretaris van de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel.  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen