Prins Heerlijk


Prins Heerlijk
Poppentheater
Basisschool
Bedrijven
Theater
Bibliotheek
Zuid-Holland
€ 395 tot € 495
4 tot 100 jaar

Verhaal

Het verhaal over Zoetje, een keukenprinses, die - op zoek naar een prins - allerlei avonturen beleeft en de vreemdste figuren tegenkomt. Zal het Zoetje lukken een prins te vinden? Een zoektocht naar geluk, waarin niets is wat het lijkt, met spanning, humor en interactie.

 

Setting

De productie wordt gespeeld in een klassiek ogende setting, met aankleding uit de tijd van Dickens. Een handkar vol spullen waaruit het decor en verhaal tijdens het spelen ontstaan maakt dat het publiek van begin tot het eind vol verwachting en ademloos in het verhaal opgaat. Omdat niets is wat het lijkt worden de kinderen uitgenodigd om mee te denken en te reageren op wat ze zien.

 

Uitvoering 

Prins Heerlijk wordt gespeeld door Poppentheater Fatsnerran, een reizend poppentheater, dat sinds 1977 succesvolle poppentheatervoorstellingen maakt met hand- en stokpoppen. Fatsnerran speelt altijd zichtbaar voor het publiek, waardoor interactie mogelijk is en kan worden ingespeeld op de reacties vanuit het publiek. Uitgangspunt is de belevingswereld van het kind. Spannend en fantasievol. Humor speelt altijd een grote rol en aan de vormgeving van decor en poppen wordt veel zorg besteed. Poppentheater Fatsnerran beschikt over professionele licht- en geluidstechniek.

 

Thema'sPrins Heerlijk sluit aan op de thema's: sprookjes, beroepen.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

KidsTotaal Poppentheater Impresariaat heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te laten kennismaken met en te laten genieten van poppentheatervoorstellingen. De grondlegger, Sigrid de Reus, is nauw betrokken bij het poppentheater in Nederland, onder meer door haar functie van secretaris van de Nederlandse Vereniging voor het Poppenspel.  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen