"De Grote Puzzeltocht"


Puzzelen, puzzelen, puzzelen ...

Terwijl Kevin "De Verhalenverteller" druk bezig is met alle voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest, druppelen de kinderen en ouders rustig binnen. Wanneer dan iedereen zit, kan het feest zijn aanvang nemen. Althans, als Sinterklaas er is, want niemand heeft hem nog gezien.

Dan gaat plots de telefoon. Het is de puzzelpiet, die met een groot probleem zit. Hij is samen met Sinterklaas onderweg naar het feest, maar is de weg kwijt geraakt. Hij heeft van de route namelijk één grote puzzeltocht gemaakt, maar weet de oplossingen niet meer.

Zonder te twijfelen schiet Kevin, samen met het publiek, te hulp. Zij lossen met elkaar alle puzzels op om zodoende Sinterklaas en de Puzzelpiet de goede weg te wijzen. Tussendoor worden de leukste Sinterklaasliedjes gezongen en de leukste sketches gespeeld.
Zal het hen lukken Sinterklaas en de Puzzelpiet op tijd aan te laten komen? Dat ziet u in de voorstelling "De Grote Puzzeltocht"!

 

Algemene Informatie:

Thema:        Sinterklaas
Doelgroep:  Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 8 jaar
Lengte:        45 minuten (voorprogramma)
                    75 minuten (geheel programma)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Het personage Kevin "De Verhalenverteller" is per toeval ontstaan, toen Kevin Doesburg het verhaal van "Joris en de Draak" moest vertellen op een evenement van scouting. Sindsdien is hij constant in ontwikkeling geweest en uitgegroeid tot een personage, dat met zijn verhalen kinderen weet te boeien.

Kevin Doesburg is begonnen als leerling op circusschool Tefredo, waarna hij zichzelf is gaan verdiepen in de wereld van het circus en theater. Nu, ruim dertien jaar later, staat hij nog steeds op de bühne en in de piste, waar hij de verschillende werelden van theater en circus met elkaar in contact brengt.

En de circusschool waar hij ooit als leerling begon, is nu de plek, waar hij zijn kennis overdraagt aan een nieuwe generatie kinderen.

Kortom, een artiest in hart en nieren ...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;