Musica


Het publiek is er klaar voor. De kinderen zitten allemaal op hun stoel en wachten in spanning af.  Terwijl zij nog wat met elkaar aan het kletsen zijn, komt Clown Musico ten tonele.  Gekleed in zijn keurig nette, zwarte pinguïnjas komt hij voor het publiek staan.  Er wordt afgeteld … 1… 2… 3… 4…, maar zijn orkest zet niet in.  Grote problemen! Want het orkest blijkt er helemaal niet te zijn … Al improviserend brengt Clown Musico de kinderen daarna een uniek concert.  Te samen met het publiek zal hij ritmes klappen, muziekinstrumenten tevoorschijn toveren en zelfs  een muziekquiz houden. Dit afgewisseld met leuke en grappige liedjes zorgt ervoor, dat het feest niet meer stuk kan!  Leuk voor jong én oud! 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Het personage Kevin "De Verhalenverteller" is per toeval ontstaan, toen Kevin Doesburg het verhaal van "Joris en de Draak" moest vertellen op een evenement van scouting. Sindsdien is hij constant in ontwikkeling geweest en uitgegroeid tot een personage, dat met zijn verhalen kinderen weet te boeien.

Kevin Doesburg is begonnen als leerling op circusschool Tefredo, waarna hij zichzelf is gaan verdiepen in de wereld van het circus en theater. Nu, ruim dertien jaar later, staat hij nog steeds op de bühne en in de piste, waar hij de verschillende werelden van theater en circus met elkaar in contact brengt.

En de circusschool waar hij ooit als leerling begon, is nu de plek, waar hij zijn kennis overdraagt aan een nieuwe generatie kinderen.

Kortom, een artiest in hart en nieren ...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!