Kevin 'De Verhalenverteller' - Circus op Stelten


Zowel geschikt voor binnentheater als openluchttheater! 

Het verhaal:
Kevin "De Verhalenverteller" komt het verhaal over Meneer de Olifant vertellen. Meneer de Olifant is getrouwd met Mevrouw de Muis en werkt in het circus. Maar hij vindt het helemaal niet leuk om circusolifant te zijn. Hij zou, net als de artiesten, graag willen jongleren, op zijn handen staan en het publiek aan het lachen maken als clown.
Door middel van leuke liedjes, interactie met het publiek en dit leuke, spannende en ontroerende verhaal probeert Kevin "De Verhalenverteller" de kinderen te laten zien, dat iedereen wel ergens goed in is en dat dit precies is, wat die persoon bijzonder maakt.

Specificaties:
- De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier tot één uur.
- De doelgroep voor deze voorstelling zijn kinderen van 3 t/m 7 jaar oud. 
- De thema's van deze voorstelling zijn 'circus' en 'iedereen is ergens goed in'. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Het personage Kevin "De Verhalenverteller" is per toeval ontstaan, toen Kevin Doesburg het verhaal van "Joris en de Draak" moest vertellen op een evenement van scouting. Sindsdien is hij constant in ontwikkeling geweest en uitgegroeid tot een personage, dat met zijn verhalen kinderen weet te boeien.

Kevin Doesburg is begonnen als leerling op circusschool Tefredo, waarna hij zichzelf is gaan verdiepen in de wereld van het circus en theater. Nu, ruim dertien jaar later, staat hij nog steeds op de bühne en in de piste, waar hij de verschillende werelden van theater en circus met elkaar in contact brengt.

En de circusschool waar hij ooit als leerling begon, is nu de plek, waar hij zijn kennis overdraagt aan een nieuwe generatie kinderen.

Kortom, een artiest in hart en nieren ...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Inge van der Gugten op 04 augustus 2019 21:35
Leuke afwisselende vertelling\/voorstelling over olifant en muis! We hebben er erg van genoten!
;