Kees, Koos & de Kraakpersvuilniswagen


De stoere Kees & Koos willen een vuilniswagen race winnen. Maar ze hebben geen vuilnisauto. Of wel?  Is een vuilniswagen die je niet kunt zien, maar wel kunt horen ook een vuilniswagen?

Kees, Koos & de Kraakpersvuilniswagen is muzikale een slapstick voorstelling over een fantastische vuilniswagen. Met eigenschappen die alleen de wagen van Kees & Koos heeft: een zelfsorteer systeem, en een automatisch vliegengordijn...daarmee gaan ze de wedstrijd vast winnen.

Techniek speelt een grote rol in de voorstelling, zowel als thema binnen de voorstelling. Wat heb je nodig voor een goede vuilniswagen en hoe zou je die kunnen verbeteren- als in de vormgeving van de voorstelling:

Een voorstelling met een uniek geluidsdecor gemaakt door kunstenaars van The Blue Noise Departement.

De ontwikkelaar van het decor (Remko van Dokkum- Professor R) heeft een hele kindvriendelijke  en interactieve manier om de werking van het decor uit te leggen en kinderen warm te maken voor techniek.

De liedjes, geschreven door Martijn Smits dragen zeker bij aan het speelse karakter van 'Kees, Koos en de Kraakpersvuilniswagen'

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vrolijk, een tikje rebels kindertheater met een scheut boekenliefde

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;