Jutter en Kok


Interactieve theatershow van Jutter en Kok zorgt er voor dat de kids niet stil kunnen blijven zitten. Jutter en Kok zitten op een onbewoond eiland en beleven daar doldwaze avonturen en er komen allerlei rare dingen voorbij gespoeld. Elke keer weer een hele belevenis.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De kok was kok op een boot, niet zo'n hele goede. Als het eten voor de zoveelste keer is aangebrand wordt de kok door de kapitein over boord gezet, gedumpt met een paar potten en pannen op het strand van een eiland. Daar wordt hij gevonden door … inderdaad Jutter. Er spoelt van alles aan, zelfs een gitaar en daarom gaan ze maar muziek maken. En omdat ze zelf nooit volwassen zijn geworden, maken ze kindermuziek.

In 2008 bedachten Edgar Smit (Emmen) en Gerard de Haan (Sleen) "Jutter en Kok", een interactief muziekprogramma voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.
Op basis van dit idee produceren Smit en de Haan een aantal verschillende voorstellingen voor kinderen van kinderdagverblijven en het basisonderwijs.

In 2009 bracht het duo de eerste CD uit. 8 leuke kinderliedjes op een glimmend schijfje. Simpel idee, groot succes.

Meesical
Nu in 2012 en vele voorstellingen later, is er op het eiland van "Jutter en Kok" een vreemde vogel komen aanvliegen. "MEES" de creatie van Paulien Sprenger (Eelde), komt na het avontuur van zijn boek "de Buik van Mees" aan op het eiland waar ook Jutter en Kok zitten. Mees is moe en heeft honger, niet zo'n groot probleem maar … de oplossing is minder simpel dan het lijkt. Die kok kan nog steeds niet koken en de Jutter ligt de hele dag in zijn strandstoel te loeren naar de zee. Er moet iets gebeuren en Mees weet hoe! Samen zorgen ze er voor dat Mees weer fit genoeg wordt voor de terugreis naar zijn vrienden.
Dit verhaal wordt verteld, gespeeld en gezongen in de nieuwe theatervoorstelling van Jutter en Kok "MEESICAL", welke geschikt is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Bij de voorstelling hoort ook een nieuwe CD. Als vervolg op het eerste studio project nu een ZEEDEE met originele, leuke, vlotte liedjes uit de voorstelling met Mees en een aantal nieuwe Jutter en Kok liedjes.

Jutter en Kok live-show

Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 is er de Jutter en Kok live-show.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!