Voorstelling Verkeer: Magic Traffic Show - Met Showman Jovel


Een educatieve en interactieve voorstelling over het verkeer, vol met goochelen en spektakel.

Stelt u zich eens voor… De aula of gymzaal volledig ingericht als verkeersplein, compleet met zebrapad, belijning, een écht verkeerslicht en magische verkeersborden. De show draait om een pakketje voor Jovel dat ergens klaarligt, maar waar en aan wie is het afgegeven? De kinderen gaan Jovel helpen dit pakketje te vinden door antwoord te geven op allerlei vragen over verkeersregels, borden en diverse verkeerssituaties. Samen gaan ze op zoek en helpen Showman Jovel. De interactie die ontstaat is geweldig en het is lachen geblazen want: waarom zou je niet mogen fietsen op een ‘hoge bi’ (een fiets met een groot en klein wiel), als het verkeersbord een fiets laat zien met gelijke wielen? Of waarom niet op een eenwieler of enorm hoge driewieler? Let goed op tijdens de voorstelling! De verkeersborden zijn magisch en kunnen nog wel eens veranderen..

In de show combineert Showman Jovel (Jori Veldhuizen) zijn ervaring als leraar in het basisonderwijs, met zijn passie voor entertainment. Op een speelse en creatieve manier komen verschillende verkeersregels aan bod. De inhoud van de verkeersregels wordt afgestemd op de doelgroep. Binnen de voorstelling wordt goochelen, jongleren en eenwielfietsen ingezet als middel om diverse verkeersregels op een interactieve manier aan bod te brengen.

Deze show is zeer geschikt voor basisscholen, culturele instellingen en kinderevenementen.

Het decor van de show is zo ontwikkeld dat van elke ruimte (als een gymzaal) een theater gemaakt kan worden.

Duur voorstelling: 45-60 minuten.
Inbegrepen: decor, verkeerszeil als speelvlak, geluidsinstallatie en technicus
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Locatie: heel Nederland en Belgie.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vraag vrijblijvend de PDF brochure aan met alle informatie en aanbieding voor basisscholen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jovel Entertainment verzorgt een uitgebreid programma aan voorstellingen met een combinatie van goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, improvisatietheater, clowenerie en heel veel interactie met het publiek.

Jori Veldhuizen (JoVel) is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar parttime gewerkt in het basisonderwijs. In deze periode heeft hij ook twee post-HBO opleidingen (Motorisch Remedial Teaching en docent Bewegingsonderwijs) afgerond. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse voorstelling
Jori Veldhuizen speelt verschillende voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn en thema:
- Magic Traffic Show (Educatieve Verkeersvoorstelling)
- Magic Circus Comedy Show 
- Sprookjestovenaar
- Magische Wintershow
- Voorstellingen op maat

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!