Voorstelling Kerst: Magic Christmas Show - Met Showman Jovel


Een magisch kerstspektakel dat geen kind wil missen, dat is de nieuwe Magic Christmas Show van Showman Jovel! De gymzaal of aula verandert in een volledig theater met daarin een schitterend kerstdecor en een enorme kerstboom. De magie komt tot leven, kerstballen vliegen door de lucht en de piek zweeft naar de kerstboom. Zal het de Showman lukken de kerstboom volledig te versieren? 


De Showman verzorgt al ruim 20 jaar unieke kindervoorstellingen vol goochelen, jongleren, diabolo en nog veel meer. Geniet alvast van de foto's en de video hieronder.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jovel Entertainment verzorgt een uitgebreid programma aan voorstellingen met een combinatie van goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, improvisatietheater, clowenerie en heel veel interactie met het publiek.

Jori Veldhuizen (JoVel) is als kind betoverd met de magie van het theater en het circus. Na het afronden van zijn HBO-opleiding (PABO) heeft Jori vijf jaar parttime gewerkt in het basisonderwijs. In deze periode heeft hij ook twee post-HBO opleidingen (Motorisch Remedial Teaching en docent Bewegingsonderwijs) afgerond. Sinds 2011 heeft Jori het basisonderwijs achter zich gelaten om zich volledig te richting op zijn passie en is hij fulltime met entertainment actief.

Opleidingen
Deze opleidingen heeft Jori gevolgd en afgerond:
- VWO
- Pabo (opleiding leraar basisonderwijs
- Post-HBO vakleerkracht bewegingsonderwijs
- Post-HBO motorische remedial teaching (MRT)
- Begeleider in de circuskunsten (Leuven)
- Summerschool International Clown School Ibiza (Eric de Bont)
- Summerschool Workshops International Center (Nader Farman)

Diverse voorstelling
Jori Veldhuizen speelt verschillende voorstellingen met allemaal een eigen verhaallijn en thema:
- Magic Traffic Show (Educatieve Verkeersvoorstelling)
- Magic Circus Comedy Show 
- Sprookjestovenaar
- Magische Wintershow
- Voorstellingen op maat

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!