Tijger ontsnapt


Tijger ontsnapt
€ 400 tot € 600
4 tot 12 jaar
Kindervoorstelling

Jo heeft één grote droom: artiest worden in een circus!Van de directeur mag hij helpen bij de tijgers. Wanneer hij op een dag de tijgers probeert te temmen ontsnapt zijn lievelingstijger. Dit is de start van een spannende zoektocht! 
Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen.

Ga mee op zoek en laat je verassen door een unieke interactieve kindershow.

De voorstelling combineert theater met speciale effecten, goochel, mime, publieksinteractie en heel veel humor.  Een boeiende en afwisselende voorstelling die de kinderen fel aanspreekt en intussen stiekem de volwassenen laat meegenieten.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jo De Rijck is een van de drukst geboekte artiesten uit Vlaanderen met meer dan 200 voorstellingen per jaar!

Hij werdt in 2007 uitgeroepen tot 2de beste kinderentertainer van de Benelux, won cabaretfestival Kleinzalig en is sindsdien constant op de baan met zijn voorstellingen.

3 jaar lang had hij een wekelijks kinderblokje op ned2 met Jo in de Boomhut, ook verscheen hij bij Holland's got talent en werd hij finalist bij Belgium's got talent.

Door een jarenlange ervaring voor kleuters, kinderen, tieners en volwassenen slaagt hij er als een van de enigen in voorstellingen te creëren die leuk zijn voor jong en oud!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!