De pest aan pesten!


Een superleuke interactief theater boordevol humor, straffe goocheltrucs en hele duidelijke tips om het pesten tegen te gaan.

Jo heeft het goed naar zijn zin op school, hij heeft veel vrienden en geniet van elke dag. Wanneer hij verhuisd komt hij in een nieuwe school waar hij tot zijn grote verbazing wordt gepest! Jo gaat samen met de kinderen op zoek naar een oplossing.
Ondanks het zware thema is dit een superleuke voorstelling die theater combineert met superstraffe goocheltrucs, heel veel humor en zelfs een kip die kan rekenen!

Deze voorstelling speelt al meer dan 7 jaar heel succesvol in scholen, leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enhtousiast.

Duur: 45 minuten

Doelgroep: 6-12 jaar

Uitkoopsom: 1050 euro voor de eerste, 500 euro per bijkomende voorstelling, tot 5 voorstellingen per dag mogelijk. Alles inclusief: inclusief transport, btw, geluid en decor.


OPGELET: je kan ook voor kleuters van 3 tot 6 jaar de voorstelling 'STOP' bijboeken. Dit is een superleuke clownshow waarin kleuters leren stop zeggen wanneer ze iets niet leuk vinden.  Deze duurt 40 minuten.
Indien beide op dezelfde dag gespeeld worden kan deze gezien worden dan is de prijs slechts 500 euro voor deze kleutervoorstelling!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;