Mijn huis: Anders zijn is fijn!


De buren komen uit een ver land, met Jade's papa is iets vreemds aan de hand. Het is over net weer wat anders dan bij ons.

In mijn huis is lijkt alles heel gewoon, het is er zo anders, bij Achmet, Sari en Toon.

 

Eigenlijk is het net heel gewoon dat onze buren heel anders zijn. In de natuur leven de meeste vreemde diersooten, planten en bomen naast elkaar. Het is net heel boeiend en leerrijk om is te gaan kijken bij elkaar.

In deze interactieve voorstelling vol goocheltrucs, speciale effecten en heel veel humor neemt Jo De Rijck kinderen mee in een wereld vol diversiteit.

We vertrekken vanuit de natuur en gaan dan kijken hoe fijn het is dat er ook voor mensen zoveel verschillende manieren zijn van leven.

Diversiteit uitgelicht vanuit een heel begrijpbare en leuke hoek, op maat van kleuters en kinderen uit het basisonderwijs van 6 tot en met 12 jaar oud.

 

Versie voor de kleuters is 40 minuten

Versie voor lager (6-12 jaar) is 45 minuten

Het is ook mogelijk om beide groepen samen te voegen in 1 voorstelling van 45 minuten voor kleiner scholen.

 

Uitkoopsom is 1050 euro voor de eerste voorstelling en 500 euro per extra voorstelling op dezelfde locatie/zelfde dag. 
Prijs is alles inclusief, inclusief transport, geluid, decor en uiteraard de voorstelling zelf.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Van Mare Linda op 29 mei 2023 05:16
We kregen een try out te zien van de voorstelling "Anders zijn is fijn". Wat hebben de kinderen (en stiekem ook wij de volwassenen) genoten! Heel grappig, heldere boodschap en vooral het was leuk voor alle leeftijden. We konden het eerst niet geloven maar zowel onze jongste kleuters als de stoere 12 jarigen waren helemaal mee vanaf het begin. Ik hoorde dat Jo deze speciaal voor de Kinderboekenweek heeft ontwikkeld, toi toi toi zou ik zeggen.
;