Milieu op school: Nature - it's magic!


Natuur, is helemaal op het lijf van Jo De Rijck geschreven. Hij toert de wereld rond met unieke goochelacts die tonen hoe slim en geweldig de natuur wel is!

Met zijn kip, kip Curry, deed hij al meer dan 50 TV shows, ze komt mee naar jouw school!

Buiten kippen kijken we nog naar hoe slim andere dieren zijn, hoe slim een bos is, wist je dat bomen op kilometers van elkaar met elkaar 'praten'? 

Nadat we zien hoe super de natuur is krijgen de leerlingen op een hele leuke interactieve manier ook tips mee hoe ze de natuur kunnen helpen. Bijvoorbeeld door op school afval juist te sorteren en afval te vermijden.


De voorstelling zit boordevol humor, interactie en straffe goocheltrucs. 

Geschikt van 3 tot en met 12 jaar oud door de vele afwisseling in de show, en stiekem genieten de leerkrachten nog het meest.

Duurtijd: 40 minuten voor de kleuters, 45 minuten voor lager, 45 minuten indien de 2 groepen gemengd bij elkaar zitten.

Uitkoopsom: 950 voor de eerste voorstelling, 500 per extra voorstelling op dezelfde dag en zelfde locatie. Tot 5 voorstellingen per dag mogelijk.

Neem snel contact op, misschien is er nog een plekje vrij voor jouw school!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Elize Versteeg op 31 augustus 2022 20:12
We mochten genieten van deze voorstelling als opening van ons nieuwe schooljaar. Zowel de kleuters als onze oudste kinderen hebben genoten. Dat is pas goochelen. Petje af, succes met je tournee!
door Linda Verscheef op 09 juni 2022 06:58
We hebben de try out van \'De natuur, een wonderlijke buur\' met onze school meegemaakt. De kinderen hebben zo enorm genoten, het is nu 2 weken geleden en ze hebben het er nog over. Nadat hij eerst voor de kleuters had gespeeld was ik bang dat onze oudste groep het wat flauw ging vinden. Maar het dak ging eraf, dat hij ook die mee kreeg vond ik zijn beste truc.
;