Schaapjes tellen!


Jong en oud geniet van deze knotsgekke kerstvoorstelling. Een lammetje, Leo, neemt ons mee in zijn zoektocht naar de pasgeboren koning. Boordevol humor, interactie (coronaproof) en hele straffe goocheltrucs.

Deze voorstelling is gebaseerd op het christelijke kerstverhaal en wordt zowel in christelijke als niet christelijke scholen opgevoerd. 

Door een geanuleerd groot project zijn er opnieuw data beschikbaar, wees er snel bij!

Kan ook 's avonds en in het weekend gebracht worden.

Alle leeftijden kunnen door elkaar, per 100 à 120 kinderen raden we aan een extra voorstelling in te plannen.

Alle geldende corona maatregelen worden nageleefd in deze productie. Deze worden dagelijks op de voet opgevolgd.

950 euro voor de eerste voorstelling, 500 per aansluitende op dezelfde locatie, tot 5 voorstellingen per dag mogelijk.  Prijs is inclusief transport, btw, decor en geluid.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;