De magische schatkist (Goochelvoorstelling)


Wil je het theater op school beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

De magische schatkist...
Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 

Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de leerlingen de inhoud bekijken. Alleen moet hij natuurlijk ook nog verhuizen. Tussendoor zal hij verder moeten gaan met inpakken. Toch blijft de schatkist de aandacht van Jeffrey en de leerlingen trekken...

De attributen die eruit komen zijn betoverd. Houten konijnen hebben ineens een andere kleur, een tijger en clown verdwijnen uit het circus, een schilderij krijgt ineens kleuren, een tekening begint te praten en nog veel meer magische momenten.

Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen, maar dan op school!

Handig om te weten
Duur voorstelling
: ca. 45 minuten
Doelgroep:
Leerlingen van groep 1 t/m 5. Leeftijd ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in beslag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Alleen binnen mogelijk. Indien mogelijk in de gymzaal (bij school-voorstellingen.
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 150 leerlingen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Wil je als school een feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum vieren? Dan is deze voorstelling daarvoor geschikt.

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 550,- (excl. 9% BTW). Elke volgende voorstelling € 250*,- 
*30 minuten tussen de voorstellingen

Voorstelling boeken
Wil je de leerlingen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Pet op 27 mei 2021 15:45
Jeffrey heb ik geboekt voor onze event op koningsdag. Ik kwam wat later aan en ik hoorde de kinderen al enthousiast schreeuwen en lachen. De kinderen gaan helemaal op in de show. Jeffrey betrekt ze ook echt bij de act die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen - Pet (organisatie koningsdag event)
;