Feestelijke Laatste Schooldagen show 4-12 jr


We zitten midden in de laatste periode van het schooljaar. Wil je het schooljaar feestelijk afsluiten? Boek dan de 'Feestelijke Laatste Schooldagen show'. Een feestelijke goochelshow voor alle groepen. 

De Goochelshow
'Een koffer vol goocheltrucs'.... Dat heeft toch elke goochelaar? Een grote antieke goochelkoffer. Deze neemt Goochelaar Jeffrey overal mee naar toe. Ook naar jouw school. Tijdens deze show laat Jeffrey de kinderen verbazen en lachen.

De show kan aangepast worden voor de onder- en bovenbouw De show is voor iedereen geschikt. Het is een interactieve , grappige en magische show. Het kan zomaar zo zijn dat je samen met Jeffrey een truc gaat uitvoeren. Dat is een onvergetelijke ervaring. 

Het is mogelijk om de show meerdere keren op een dag te spelen. Elke keer voor een groep van maximaal 125 kinderen. Dan is het geluid en zicht optimaal. Elke voorstelling duurt 30 minuten.

Tarieven
1 show € 550,- 
2 shows € 700,- (op dezelfde dag/locatie)
3 shows € 800,- (op dezelfde dag/locatie)
4 shows € 850,- (op dezelfde dag/locatie)

Tarieven incl. BTW en Reiskosten. Ik speel door heel het land.

Waarom deze show boeken?
* Een onvergetelijke ervaring in de laaste schooldagen 
* Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al bijna 20 jaar voorstellingen voor kinderen
* De show is interactief en komisch
* Geschikt voor meerdere groepen 

Boeken
Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op. Wacht niet te lang. De eerste aanvragen komen al binnen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Juliana school op 22 mei 2024 11:09
Jeffrey heeft 2 shows verzorgt, voor de bovenbouw en onderbouw van onze school. Heel leuke shows met voldoende afwisseling! Leerkrachten en kinderen waren erg enthousiast over jouw show.
;