POP-UP ESCAPE ROOM (keuze uit thema's)


Dit is een nieuw concept op KinderTheater.nl. Een unieke beleving voor de bovenbouw. Wij brengen leren en samenwerken naar een nieuw niveau!

Stel je eens voor: een spannend avontuur dat zich afspeelt op school! Met onze Escape Room, speciaal ontworpen voor basisscholen, beleeft je het ultieme avontuur met de leerlingen. In de gymzaal/hal zal een 'afgesloten' tent worden neergezet. 

De leerlingen krijgen eerst gezamenlijk een geheimzinnige video te zien. Hierin zie je dat er vannacht is ingebroken in de snoepfabriek. Een fabrieksmedewerker vertelt alles over de situatie en legt uit wat er van de leerlingen verwacht wordt. De leerlingen hebben nu de belangrijke taak om dit op te lossen. Zodat de machines weer kunnen draaien.

In groepjes gaan de leerlingen vervolgens naar de escape room. Hier wacht de fabrieksmedewerker in de machinekamer. Boordevol technische snufjes en uitdagende puzzels. Wat het extra bijzonder maakt, is dat verschillende schoolvakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde en rekenen/wiskunde op een leuke manier zijn verwerkt in deze escape room. Zo wordt leren ineens heel avontuurlijk!

Maar maak je geen zorgen, als de leerlingen er even niet uitkomen, staat de behulpzame fabrieksmedewerker altijd paraat om te helpen :). Samen werken de leerlingen aan het oplossen van de puzzels en het herstellen van de snoepfabriek. Lukt dat binnen de tijd?

De escape room kan worden aangepast aan de groep, dus of je nu in groep 6, 7 of 8 zit, het is altijd een uitdaging. Het is een unieke kans om spelenderwijs te leren en tegelijkertijd samen te werken met je klasgenoten.

Met onze Escape Room op school brengen we leren naar een nieuw en leuker niveau. Het prikkelt de nieuwsgierigheid, stimuleert samenwerking en laat leerlingen op een interactieve manier bezig zijn met schoolvakken.

Ook thema op maat mogelijk! 

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jullie onvergetelijke avontuur in de Escape Room op school! Boek nu onze Escape Room op school en creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw leerlingen!

Handig om te weten...
•    Ontsnaptijd 25 minuten
•    Groepjes van 6-8 leerlingen, Ca. 7 groepjes per dag
•    Geschikt voor groep 6 t/m 8
•    Met verhaallijn en thema (Acteur/crew aanwezig)
•    Benodigde ruimte 6 bij 4 meter en 3,25 meter hoogte 
•    Vanaf een halve dag te boeken 
•    Spelend leren

Tarieven
Ochtend (09.00-12.00 uur) - € 750,- (4 groepjes van 8 leerlingen)
Hele schooldag - € 995,- (7 groepjes van 8 leerlingen)
2 schooldagen - € 1750,- (14 groepjes van 8 leerlingen)
*Tarieven zijn al incl. reiskosten en BTW 

Er is ook een versie voor speciaal voor de Kinderboekenweek!

Interesse? Vul het onderstaande formulier in (vrijblijvend). Binnen 24 uur nemen wij contact op. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Leerlingen (groep 7 en 8) van Godfried Bomansschool op 15 april 2024 13:38
Het was wel leuk dat het soort van dingen waren die leert op school. En de dingen die je moest oplossen was ook leuk. En het thema was ook leuk. We vonden het heel leuk omdat het niet super makkelijk was en ook niet te moeilijk. De decoratie was ook heel leuk gemaakt. De opdrachten waren ook super goed bedacht. Met die sleutels en al die andere dingen waar we veel onderzoek voor moesten doen. Hopelijk weer tot snel👍👍 We vonden het leuk dat het mooi opgebouwd was en dat je echt in de sfeer zat. De opdrachten waren goed bedacht en niet al te moeilijk, bij de opdrachten waren de taken ook goed te verdelen. Het is voor iedereen te spelen en zit zelfs een stukje school bij 🙂. Als je de opdrachten niet goed begreep dan hielp degene je met tips. We zouden graag nog een keer doen en raden het zeker aan voor ander scholen.
door Godfried Bomansschool op 15 april 2024 11:54
Zelf heb ik de escaperoom niet gedaan, maar de kinderen kwamen steeds allemaal heel enthousiast terug naar boven! Ze gaven ook aan dat ze dit echt vaker zouden willen doen en het zouden aanraden voor andere groepen. Ze vonden het leuke opdrachten en het samenwerken met de andere kinderen was ook leuk. Ik vond de timer als leerkracht heel fijn. Heel de dag door lopen er natuurlijk kinderen in en uit, maar dit verliep door die timer en het feit dat ik het schema had opgehangen eigenlijk heel soepel.
door Punt Speciaal (VSO school de Cambier) op 15 april 2024 11:51
In maart was jij bij ons op VSO school met de pop-up escaperoom (testversie). Ik was onder de indruk van de manier waarop Jeffrey zijn escaperoom heeft gebouwd. Heel inventief en veelzijdig. Raadsels waren niet te moeilijk maar toch pittig en anders kregen we wat hulp. Ik ben niet echt een escaperoom-bezoeker maar ik vond het erg leuk en leerzaam. Aan de ene kant waren de opdrachten die erbij hoorden een beetje te moeilijk voor onze leerlingen ( VSO F1B), aan de andere kant was het fijn dat je ze erop kon voorbereiden (vooraf telefonisch besproken) en eens over andere dingen lesgaf, waardoor ze met hun hersens en interesse een uitstapje moesten maken. Maar met samenwerken ging het uiteindelijk heel goed. De begeleiding was ook goed vanuit Jeffrey, duidelijk feeling met de doelgroep. Wat ons betreft is de escaperoom prima inzetbaar voor het VSO, zeker met de voorbereidende oefeningen. Dit zorgt ook voor voorspelbaarheid, wat voor onze leerlingen belangrijk is. De leerlingen waren geboeid en enthousiast, ondanks het toch wel hoge niveau. Grote complimenten dus!
;