Kindervoorstelling 'Paniek in de snoepfabriek'


Jeff, de fabrieksmedewerker is bezig om de snoepmachine te controleren. De tandwielen draaien,  lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgt Jeff een telefoontje van de baas. Wat zal er zijn? De baas verteld dat er een bestelling is binnengekomen van wel 1000 snoepdoosjes. En deze moeten vandaag nog af.

Jeff gaat snel aan de slag en laat de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff probeert samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Opeens ziet hij het, er is een tandwiel kwijt is. Zonder dat tandwiel werkt de machine niet. De kinderen en Jeff moeten op zoek naar het tandwiel. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien. En de bestelling van 1000 snoep doosjes af komt?

In deze 45-minuten durende interactieve en grappige voorstelling gaan de kinderen mee op avontuur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar (onder- en middenbouw) en heeft een groot decor met een werkende machine.

Deze voorstelling is geschikt voor scholen, theaters, bedrijven en events.

Extra informatie
Leeftijd: Onder- en middenbouw
Duur: 45 minuten 
Speelvlak: 5 bij 3 meter 
Locatie: Binnen (bijv. gymzaal of aula) 
Geluid: Tot 150 kinderen 
Opbouwtijd: 1,5 uur
Aantal spelers:

Try-out fases 
Deze voorstelling wordt t/m juli 2022 gespeeld als try-out. Dit deze periode geldt er een speciale korting tot wel € 150,- Hoogte van de korting is afhankelijk van maand. 

Try-out korting
Boekingen in mei - € 150,- korting
Boekingen in juni - € 100,- korting
Boekingen in juli - € 75,- korting

Tarieven (reguliere tarieven vanaf augustus 2022)
1 voorstelling € 495,-
2 voorstellingen € 795,-
3 voorstellingen € 995,-

Bedragen excl. 9%BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 150 km te Etten-leur 

Let op: Jeffrey Wijkhuisen ken je vooral van zijn goochelvoorstellingen. Dit is GEEN goochelvoorstelling, maar een interactieve en grappige kindervoorstelling. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen van Jeffrey zijn interactief, grappig en magisch. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een voorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;