Goochelvoorstelling 'Het magische bos'


Wil je het theater op school beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

Het magische bos 
Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.

Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 

Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten. 

Het is een interactieve, grappige, leerzame en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen, maar dan op school!

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: Leerlingen van groep 1 t/m 5. Leeftijd kinderen ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Locatie: Alleen binnen mogelijk. Indien mogelijk in de gymzaal (bij school-voorstellingen.
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 150 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema natuur dan is deze voorstelling zeer geschikt. Of boek deze voorstelling als feestelijke afsluiting, opening themaweek of jubileum feest.

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 495,- (excl. 9% BTW). Elke volgende voorstelling € 250*,- 
*30 minuten tussen de voorstellingen

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Wil je het theater op eigen locatie beleven?  

De kinderen beleven het theater op o.a. school met de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen. Hij verzorgt dit al ruim 15 jaar. De voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek is hierin verwerkt. Met deze voorstelling laat je de kinderen op een leuke manier kennismaken met of afsluiten van de Kinderboekenweek.  

Kindervoorstelling ‘Paniek in de snoepfabriek’
Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar sinds kort heeft hij een kindervoorstelling. De fabrieksmedewerkers hebben een uitdaging. De machines hebben ze te snel laten draaien. Hierdoor gaat hij kapot, net op het moment dat er 1000 snoepjes gemaakt moeten worden.  Komt dit optijd goed?

Waarom Goochelaar Jeffrey?
> Ruim 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een voorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Landelijk inzetbaar 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Marijke op 31 oktober 2022 15:04
De voorstelling Gi Ga Groen was bij ons, voor de onderbouw, de opening van de kinderboekenweek. De kinderen hebben genoten en vooral de interactie met de kinderen was erg leuk! Het decor was erg mooi, goed verzorgd. Het sloot goed aan bij het thema.
;