Goochelvoorstelling 'Betoverd speelgoed van sint'


Zoek je als bedrijf of school een voorprogramma voor het sinterklaasfeest? En wil je het theater op eigen locatie beleven? Boek deze magische en interactieve voorstelling. 

Betoverd speelgoed van sint
Goochelaar Jeffrey verwelkomt de kinderen. Hierna wekt een groot object zijn intresse. Het is bedekt met een doek en er staat op "Afblijven". 

"Zullen we stiekem gaan kijken wat er onder zit?", vraagt Jeffrey aan de kinderen. Natuurlijk...! Onder het doek blijkt een heel groot cadeau te zijn. Er zit speelgoed in het cadeau.

Jeffrey bekijkt één voor één het speelgoed. Er gebeuren rare dingen mee. Een schilderij dat van kleuren kan veranderen, melk dat kan verdwijnen en zelf een tekening dat kan praten. Het speelgoed lijkt wel betoverd.... 

De grote vraag is nu... Gaan we zit vertellen aan sinterklaas? Of houden ze het geheim?

Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de kinderen, maar dan op locatie. 

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Doelgroep: Advies leeftijd kinderen ca. 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 3 meter. 
Geluid: Regelt Jeffrey zelf tot 150 kinderen per voorstelling

Waarom deze voorstelling boeken?
Zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een interactieve voorstelling als voorprogramma. Indien beschikbaar neemt Jeffrey ook een GoochelPiet mee. Die zal een extra element hebben in de voorstelling. 

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 495,- (excl. 9% BTW). Tegen een extra vergoeding kan het decor blijven staan als sinterklaas zijn programma gaat uitvoeren.

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;