Goochelvoorstelling "Betoverd speelgoed..." - Sinterklaas versie


Goochelaar Jeffrey speelt zijn voorstelling in de pakjeskamer, maar hij wordt al snel verstoord door een Piet. De keuken is vol, daarom moeten er ingrediënten (zoals eieren en zakken kruidnoten) dingen in de pakjeskamer worden neergezet. Al snel ontdekt Jeffrey een groot object wat is bedekt met een doek. En staat bij "Afblijven". 

De Piet raakt in paniek als Jeffrey het doek van het cadeau eraf wilt halen. Hij vertelt dat er een groot cadeau onder zit. In het cadeau zit het speelgoed voor pakjesavond, maar deze is betoverd. De Piet heeft dat perrongeluk gedaan bij het oefenen van een goocheltruc. 

De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? Want sinterklaas mag dit natuurlijk niet weten. Als dat maar goed gaat...

Waarom deze voorstelling boeken?

 Interactief en grappig

Geluidsinstallatie 
Muziek bij binnenkomst kinderen 
Rook en lichteffecten 
Groot decor (4 bij 3 meter)
Aan het einde van de voorstelling sinterklaas verwelkomen... 
Het decor kan blijven staan als sinterklaas zijn programma gaat uitvoeren.

Deze voorstelling duurt 30 of 45 minuten (je kan zelf kiezen) 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. De voorstellingen van Jeffrey zijn interactief, grappig en magisch. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een voorstelling, maar een unieke voorstelling met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;