"De Muzikale Boekenkast"


"De Muzikale Boekenkast"
Kindervoorstelling
Basisschool
Bibliotheek
Noord-Brabant
€ 350 tot € 750
6 tot 12 jaar

DE MUZIKALE BOEKENKAST brengt elk gewenst kinderboek tot leven!

Jeanpaul.cc heeft een concept ontwikkeld, waarmee een kinderboek tot leven komt in een interactieve voorstelling. Van een aantal boeken kunnen we al een mooie voorstelling uit de kast halen!

Tijdens de voorstelling laten we zien én horen waarom lezen een mooie belevenis kan zijn ! Er worden fragmenten uit een gekozen kinderboek gebruikt, waarbij de kinderen natuurlijk een actieve rol spelen. Er blijkt muziek in het boek te zitten en er is een muzikale afsluiting waaraan alle kinderen meedoen met verschillende instrumenten.

Muziek, vertellen, theater, geluidseffecten, liedjes!!

Voor elk kinderboek kan JeanPaul een programma maaken / aanpassen. We komen naar de school of bibliotheek om daar de voorstelling, voor kinderen vanaf groep 3, uit te voeren. Van een aantal boeken hebben we al een voorstelling klaar ! We werken met groepen tot 60 kinderen (meer kinderen in overleg) in een programma van anderhalf uur.

In het eerste deel van de voorstelling laten we zien én horen zien waarom lezen cool is ! Het tweede deel worden fragmenten uit het gekozen boek voorgelezen én gespeeld, waardoor bij de kinderen het enthousiasme wordt gewekt om het boek te gaan lezen. De kinderen werken met een metersgroot fotodoek waaraan d.m.v. een speciale techniek geluiden zijn gekoppeld. In het laatste deel van de voorstelling wordt het enthousiasme nog versterkt door mogelijkheden die de muzikale boekenkast biedt om samen muziek te maken, waarbij de kinderen dus volop meedoen!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

JeanPaul (Paul Nas en Jan Wilms) ontwikkelen samen creatieve projecten met muziek en bieden deze aan als cultuureducatie en kindervoorstellingen voor het basisonderwijs. Muziek, theater, cultuur, fotografie, trommelen, Afrika en techniek. Paul en Jan zijn ervaren in het geven van workshops en lessen, optredens en voorstellingen, het werken met kinderen en scholen, met muziek en percussie. Natuurlijk maken we de voorstelling voor jullie school op maat! Samen met leerkrachten, ouders of commissieleden bedenken en maken we een programma op maat. Bijvoorbeeld een thema-dag of de afsluiting van een project. We kunnen een bestaande voorstelling aanpassen aan de wensen van de leerkracht, óf we maken een nieuwe voorstelling.
Voorstelling, kinderen, muziek, interactief , Afrika

Alle voorstellingen kunnen gegeven worden op de eigen school. We hebben voorstellingen en workshops voor alle leeftijden: speciaal voor de onderbouw, of voor middenbouw / bovenbouw. En natuurlijk aangepast aan ieders wensen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen