Vlieg! Kom, vlieg dan!


Alle vogels vliegen. Alleen kleine Coco niet. 
“Kom Coco! Het is makkelijk; kijk zo moet het: snavel in de lucht, 

Maar Coco vind het veel te eng. Totdat…

Een avontuur van ei tot vlucht. Een voorstelling over beschutting, durf, angst en vrijheid.

 

Deze voorstelling wordt ontwikkeld voor de nationale voorleesdagen NL 2021 naar het bekroonde prentenboek 'Coco kan het' van Loes Riphagen.

 

Een voorstelling met zang, bewegen en poppenspel uitgevoerd door 
Acteur Iwan Dam en Poppenspeelster Ingeborgpop vertellen dit interactieve verhaal doormiddel van zang, spel, bewegen en poppenspel. 


Voor kinderen vanaf 2 jaar.

De voorstelling duurt 30 minuten. Natuurlijk houden we rekening met de Coronamaatregelen van het RIVM en de maatregelen die uw organisatie hanteerd.

 Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Kleinkunstenaar Iwan Dam is een theatrale duizendpoot. Zo was hij afgelopen 5 jaar Buurman in de theatervoorstellingen van Buurman en Buurman en toert hij met zijn eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. Hij speelt improvisatie cabaret en schitterde in musicals.

Bij jeugdprogramma’s op TV is hij een vaak gevraagde gast;  Zapp Detective, Betreden op eigen risico, Willem Wever en voorheen Zapp Delict.  Verder speelde hij in series als Flikken Maastricht, GTST , Moordvrouwen  en diverse reclames.

Als mede organisator van het Amsterdams Jeugdtheater collectief (AJTC) ontwikkelde hij verschillende festivals  en (corona veilige) theaterconcepten. 

Samen met theatergroep Wijland (Helmer van der Sar en Marc Heijboer)  werkt hij nu samen in een spetterende sinterklaas voorstelling.  De muzikale en cabareteske manier van kindertheater, die Iwan maakt , sluit wonderlijk aan bij de slapstick achtige acteerstijl van Wijland.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!