De Reis van Onschatbare Waarde (4+)


#TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR, NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE#

"Je weet nooit wie je tegenkomt..."

Een gestolen schatkaart, het museum in rep en roer en van de dader geen enkel spoor. De onschuldige Lens is geschokt door het nieuws en op zijn hoede voor gevaarlijke dieven. Totdat de gestolen schatkaart per ongeluk in zíjn handen terecht komt.

Lens staat nietsvermoedend oog in de oog met de dader en aan het begin van een avontuurlijke reis. Er is geen weg meer terug. Is het wijs om in zee te gaan met de tegenstander? Kun je iemand die ooit gestolen heeft nog vergeven?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Hinke Hoeksma (1985) is theatermaker, afgestudeerd in 2011 aan de Academie Minerva te Groningen. Hinke is van oorsprong Fries en maakt tot de verbeelding sprekende jeugdtheatervoorstellingen voor alle leeftijden. “Ik raak geïnspireerd door de verbeeldingskracht van kinderen en daarmee de bezoekers van mijn voorstellingen. Een kind heeft een rijke fantasie en juist díe fantasie leent zich uitermate voor het maken van jeugdtheater”.
BEN NIET BANG is haar debuut, waarmee ze in 2013 voor het eerst op een theaterfestival in Drenthe stond. In 2015 nam ze de derde prijs in ontvangst, binnen de categorie Publieksprijs op het festival Delft Fringe.
Hinke schrijft verhalen waar een ieder zich in kan verplaatsen. Over keuzes maken tussen het goede en het kwade, met hier en daar een knipoog naar een bekend sprookjesfiguur of superheld. Dat geeft een punt van herkenning, die soms niet altijd door kinderen, maar wel door ouders wordt opgemerkt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;