REPELSTEELTJE


De koning is op zoek naar een heel bijzonder meisje voor zijn zoon. Vader Olivier schept op over zijn dochter en zegt voor de grap dat ze goud kan spinnen uit stro. De koning vindt dat geweldig en sluit haar tot 3 keer toe op met vele balen stro om goud te spinnen. Gelukkig wordt zij verrast door Repelsteeltje, die wél goud kan spinnen, maar hij wil een beloning. Als ze hem de derde keer niks meer kan geven besluit Repelsteeltje de beloning wel over een jaartje te komen halen, maar dat moet dan wel haar grootste schat zijn. Na een jaar heeft ze een schattig kindje, en precies dát kindje wil Repelsteeltje hebben. Ze is wanhopig en mag uiteindelijk haar kindje alleen houden als ze zijn naam kan raden. Zouden de kinderen in de zaal haar kunnen helpen? Ga dat zien 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Beleef de magie van het poppenspel in ons sfeervolle 99 jaar oude poppentheater.

De vele oude en nieuwe poppen nemen jullie graag mee naar andere werelden en verleden tijden.

De kleurrijke decors, poëtische muziek, humor, spanning en interactie maken dat de stukken geschikt zijn voor jong en oud. 

 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;